wie

Roger Bruijnen | Spuit- en Schilderbedrijf | Baarlo, Limburg | Foto Roger Bruijnen

Welkom op mijn site! 

Leuk dat je even een kijkje komt nemen.
Nieuwsgierig wie ROGER BRUIJNEN SPUIT- EN SCHILDERBEDRIJF precies is?

ROGER BRUIJNEN SPUIT- EN SCHILDERBEDRIJF is een eenmanszaak voor al je binnen- en buitenschilder- en spuitprojecten. Van een groot bedrijfspand tot aan je favoriete kastje dat een nieuwe lik verf verdient. Maar denk ook aan het schilderen of spuiten van je kamermuren, deuren, tuinhuis, trap of radiatoren.  Zelfs je oude keuken is weer als nieuw, wanneer ik de deuren van een nieuwe, frisse kleur verf heb voorzien. Klik voor beeldmateriaal op projecten.

Van het eerste telefonisch contact tot aan de laatste lik verf, ben ik uw aanspreekpunt. Ik sta voor kwaliteit en kom altijd na wat ik beloof. Vakmanschap en schoon en precies werken staan bij mij op de eerste plaats.  

Voor het binnenwerk maak ik voornamelijk gebruik van lakken op waterbasis en voor het buitenwerk gebruik ik synthetische lakken. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden, klik dan op technieken en materialen.

Ik kom eerst altijd bij je thuis of bij het bedrijf kijken wat je wensen zijn. Daarna ontvang je een offerte. Bij goedkeuring van de offerte, plan ik in overleg met de klant de opdracht zo snel als mogelijk in.

Ik ben opgegroeid in Baarlo, waar ik samen met mijn vriendin en onze twee dochtertjes woon.

Weet je trouwens, dat wanneer je woning ouder is dan twee jaar, er sprake is van de 6% BTW regeling? Je betaalt dan slechts 6% BTW, in plaats van 21%.

Wil je dat ik langskom of heb je een specifieke vraag, bel gerust of stuur een mail!

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens,

Roger Bruijnen

Roger Bruijnen | Spuit- en Schilderbedrijf | Baarlo, Limburg | Bus Roger Bruijnen